Porto Reis 2019


Montium goes to… Porto!

 

Vorig jaar zijn we met een ontzettend leuke groep mensen naar Dubrovnik geweest en het was werkelijk een reis om nooit te vergeten. Enkele quote’s van degenen die mee waren vorig jaar:

Het was een spectaculaire reis om nooit te vergeten xxx
Overal schoonheid, waar je ook keek. Op een gegeven moment was het geen verrassing meer, maar een verwachting die elke keer uitkwam en je nooit teleurstelde. Aanrader voor iedereen!
Ook al trilden mijn benen van alle trappen die we moesten lopen, de gezelligheid en sfeer maakte Dubrovnik een topvakantie!

 

 

 

 

 

Dit jaar gaat de jaarlijkse Montiumreis naar Porto, van woensdag 8 t/m zaterdag 11 mei 2019. Tijdens deze vier dagen hebben we veel activiteiten gepland staan en wij kunnen zelf persoonlijk niet wachten tot het zover is!

Porto, ook wel bekend als Oporto, is gebouwd aan de rivier de Douro. Het historische centrum van dit warme en mooie havenstadje aan de Atlantische Oceaan en tevens de tweede grootste stad van Portugal staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Een van de hoogtepunten hiervan is het pittoreske Ribeira, met de prachtige gekleurde huisjes en de karakteristieke port-bootjes aan de oever. De hele stad is gevuld met diverse street art, wat bijdraagt aan de charme van de stad. Wat architectuur betreft, is het erg gevarieerd. Je kunt er Middeleeuwse en moderne architectuur naast elkaar vinden. In de avond- en nachturen is er in Porto een bruisend uitgaansleven. Denk bijvoorbeeld aan een van de vele Fado-bars die je er kunt bezoeken of aan de Galeria de Paris straat, waar het feest niet alleen binnen plaatsvindt, maar al begint voor de deuren van de bars en de clubs!

Wat kan je van deze reis verwachten?
Een helderblauwe oceaan, prachtige architectuur, adembenemende natuurgebieden, een
walking tour door het historische centrum, dagexcursies naar omliggende steden en nog
veel meer!

Wanneer: 8 mei – 11 mei 2019
Prijs:
– €299 leden
– €349 niet-leden
De prijs is inclusief: vliegticket, verblijf, ontbijt en de geplande activiteiten!
(€10 administratiekosten indien betaling in termijnen plaatsvindt)

Dus wil je mee de historische binnenstad verkennen, Port proeven, op avontuur gaan en nog veel meer beleven? Schrijf je dan hieronder snel in!

Bij vragen kan je ons altijd mailen via reis@montium.nl

Met avontuurlijke groetjes names de reiscommissie!