Koerdische danscursus!

Naar aanleiding van de dansworkshop op het Montium symposium (afgelopen mei 2016) was er zoveel vraag naar meer, dat we hier wel gehoor aan móesten geven! Op verzoek van de enthousiaste deelnemers zullen we dus dit jaar Koerdische danslessen aanbieden en faciliteren. Samen met Stichting Nupel zullen we 2 vrijdagavonden per maand de energieke danspasjes uit alle windstreken van de Koerdische regio leren.

Ben je al enthousiast? Dan word je hier nog blijer van:
Op 25 november aanstaande zal er een proefdansles plaatsvinden in hartje Utrecht. Voor een klein prijsje kan je een sneakpreview krijgen van de daadwerkelijke danscursus.
Kosten voor de proefles:
Leden: €3
Niet-leden: €5

De danscursus bestaat uit (in totaal) 5 energieke lessen van elk 2 uurtjes (19:30-21:30u, incl. pauze). De data zijn als volgt:
– 25 november (proefles)
– 9 december
– 23 december
– 6 januari
– 20 januari

Kosten danscursus (totaalprijs):
Leden: €15
Niet-leden: €25

LET OP: Kom je naar de proefles en besluit je de hele cursus te volgen? Dan wordt de prijs van je proefles van het totaalprijs afgetrokken!

Mail naar: activiteiten@montium.nl en geef je vandaag nog op voor de proefles en/of de danscursus!

Maak je schouders maar los en neem je goede humeur mee, want we gaan pasjes maken die je nog op iedere Koerdische gelegenheid, feestje of bruiloft kunt inzetten! Shinen op de dansvloer, dat zul je!