De Grote Newroz Quiz!

In het kort
Wat: De Grote Newroz Quiz met multiple choice vragen, dus iedereen kan meedoen!
Waar: Eethuis Zagros, Albert Cuypstraat 50HS, 1072 CV Amsterdam
Wanneer: 22 maart

Programma
Aanvang: 19.00-19.30
Start Quiz: 19.30
Einde Quiz & Prijzenuitreiking: ±21:15
Feesten maar!
Kosten: toegang GRATIS en eten&drinken op eigen kosten met 30% korting!

Newroz, nowruz, novruz, en nauruz. Het kent veel spellingen, maar één ding is wel duidelijk: Het draait hier om het grootschalige lentefeest wat uitbundig gevierd wordt in het Midden-Oosten. Meestal vindt deze plaats op 20 of 21 maart, om het begin van het nieuwe jaar aan te duiden. Die begint in veel kalenders pas in de lente, als de wedergeboorte van de natuur gestart is.

Veel mensen vieren Newroz. Maar weten de meeste mensen ook wat ze precies vieren en waar de gebruiken vandaan komen? Wij zijn daar natuurlijk erg benieuwd naar. Vereniging Montium kan dit natuurlijk niet laten zitten en organiseert daarom De Grote Newroz Quiz! Samen in Eethuis Zagros in Amsterdam willen we aan jullie vragen om de uitdaging aan te gaan in een quiz. We beloven mooie prijzen voor de winnaars dus neem je vrienden mee en daag ze uit om mee te doen!

In Eethuis Zagros kan je tijdens de quiz bovendien genieten van echte Koerdische gerechten voor 30% korting! Er zal live-muziek zijn en achteraf sluiten we de avond af met een heerlijk feestje op heerlijke Newroz-liedjes afkomstig van meerdere landen in meerdere talen. Een echte culturele avond dus!

Toegang is gratis, eten en drinken is op eigen kosten. Geef hieronder wel aan of je komt of niet, in verband met het reserveren van de tafels!

We zien jullie daar!