Activiteiten Commissie

De activiteitcommissie is toch wel één van de meest actieve commissies binnen Montium. De activiteitencommissie organiseert gedurende het studiejaar verrijkende evenementen (denk aan lezingen, borrels, culturele activiteiten) voor iedereen die geïnteresseerd is in het oplossen van hedendaagse complexe vraagstukken. Daarbij spelen we zoveel mogelijk in op actualiteiten die de samenleving in Nederland, de Koerdische regio en het Midden-Oosten tezamen bezighouden.

Als commissie streven wij ernaar om de cross culturele uitwisseling tussen verschillende culturen te stimuleren. Bij het organiseren van de verscheidene activiteiten staan constructieve dialoog, neutraliteit en diversiteit bij ons hoog in het vaandel. Tijdens lezingen zullen vraagstukken vanuit verschillende perspectieven belicht worden, zodat studenten en young professionals die Nederland rijk is gestimuleerd worden om ‘out of the box’ te denken. Om dit te bewerkstelligen creëren wij in samenwerking met het kleurrijke mozaïek van onze leden een transparant en vruchtbaar platform waarin ieder individu zichzelf kan ontplooien en zijn ambities kan realiseren. Met de diversiteit aan activiteiten proberen wij een balans te vinden tussen enerzijds academische ontwikkeling, en culturele en sociale verrijking anderzijds.

Lijkt het je leuk om bij een van onze lezingen of activiteiten aanwezig te zijn? Hou onze website en Facebook pagina dan goed in de gaten! Tevens kan je inschrijven voor de nieuwsbrief om persoonlijk op de hoogte gehouden te worden over de ontwikkelingen van Montium.

Foto: Amra Tabakovic, Elyana Elyan, Dîlan Ata en Sedef Almas.

Contact: activiteiten@montium.nl