Voorzitter Yad Amin
Voorzitter Yad Amin

Voorzitter Yad Amin

Mijn naam is Yad Amin en ik ben een International Public Management studente aan de Haagse Hogeschool.

In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn, zo heb ik vorig jaar een bestuursjaar bij Amnesty International gedaan. Ook vind ik het belangrijk om me in te lezen en uit te spreken over mensenrechten.

Met veel plezier zal ik dit jaar de rol van voorzitter op me nemen. Ik kijk er ontzettend naar uit om gezamenlijk mooie activiteiten te mogen organiseren. Mede dankzij de activiteiten die Montium in het verleden heeft georganiseerd heb ik meer geleerd over mijn Koerdische achtergrond en het Midden-Oosten. Daarnaast heb ik ook hele leuke, interessante mensen ontmoet bij de events.

De sfeer die bij Montium hangt heeft ervoor gezorgd dat ik graag te vinden ben bij de events. Vrij, open-minded, leerzaam en vooral heel gezellig!
Verder vind ik het belangrijk dat Montium nét de onderwerpen bespreekt die vaak worden overzien binnen de samenleving. Juist doordat we die onderwerpen bespreekbaar maken zijn we een veilige plek voor iedereen, ongeacht afkomst, voorkeur of opvattingen. Het is die diversiteit en neutraliteit die hand in hand gaan onder ons motto: “Samen verzetten we bergen.”

Ik kijk er naar uit om jullie te mogen ontmoeten! Hopelijk tot snel!

Penningmeester Vian
Penningmeester Vian

Penningmeester Vian

Met veel enthousiasme stel ik mij voor als penningmeester van Montium. Mijn naam is Vian en ik ben over een paar maanden klaar met de opleiding geneeskunde aan de Radboud Universiteit. Als penningmeester houd ik mij vooral bezig met de boekhouding en het financiële deel van de vereniging.

Montium trekt mij aan omdat er naast sociale activiteiten aandacht is voor onderwerpen die de Koerdische regio betreffen. Een bestuursfunctie is voor mij een leuke uitdaging en een gelegenheid om in contact te komen met andere mensen die geïnteresseerd zijn in het Midden Oosten. Zelf vind ik het belangrijk om mijn kennis hierover te verbreden. Wat ik ook belangrijk vind is om de neutraliteit die Montium uitstraalt te waarborgen. Hopelijk ontmoet ik jullie op een van onze activiteiten!

Communicatie & PR Bestuurslid Esra

Mijn naam is Esra en ik zet me dit jaar in als Bestuurslid Communicatie & PR bij Vereniging Montium. Naast het bestuursjaar bij Montium studeer ik aan de Universiteit van Amsterdam.

Wat mij het meest aanspreekt is aan Montium is dat Montium een neutrale organisatie is die op een objectieve manier een platform aanbiedt aan young professionals en studenten om kennis te verschaffen over actuele onderwerpen in het Midden Oosten. Hierbij wordt elke keer een ander aspect belicht, van cultuur tot aan de economie van de regio toe. Ik kijk uit naar de lezingen, reisjes en gezellige borrels die we zullen organiseren en hoop jullie daar te zien

Communicatie & PR Bestuurslid Esra
Communicatie & PR Bestuurslid Esra
Secretaris Vana Amin
Secretaris Vana Amin

Secretaris Vana Amin

mijn naam is Vana Amin. Ik studeer Rechtsgeleerdheid aan Universiteit Leiden.

Mijn interesses liggen bij internationale betrekkingen, politiek en de maatschappij. Ik neem bijvoorbeeld sinds twee jaar zitting in het bestuur van de Jongerenraad van gemeente Westland, eerst als secretaris en sinds dit jaar als vicevoorzitter. De Jongerenraad adviseert de gemeenteraad op het gebied van vraagstukken rondom jongeren.

Met mijn studie wil ik uiteindelijk graag mensen kunnen helpen. Zo hoop ik op die manier ook mijn steentje bij te dragen aan de wereld.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?