Bestuur 2016-2017

Saya Abdullah - Praeses

Mijn naam is Saya en ik ben zesdejaars geneeskundestudent uit Utrecht. Sinds vorig jaar ben ik ook de Nederlandse jongerenvertegenwoordiger van de Verenigde Naties. Meer lezen

Mehraban Mameli - Ab-Actis

Mijn naam is Mehraban en ik ben de (nieuwe) ab-actis van het tweede bestuur van Vereniging Montium. Als ab-actis mag ik o.a. alle nieuwe leden welkom heten en de leden up-to-date houden over alle mooie activiteiten via de nieuwsbrief. Meer lezen

Ilyada Ozyildiz - Fiscus

Als Fiscus van Montium houd ik mij bezig met het financiële wel en wee van de vereniging. Montium is in een korte tijd uitgegroeid tot een prachtig platform voor iedereen die interesse heeft in het Midden-Oosten. Meer lezen

Shanaz Barzandji - Commissaris PR

Ik ben Shanaz en ik zit in de afrondende fase van mijn master Farmacie. Als Commissaris PR ontferm ik me samen met mijn commissie over alles rondom de profilering, promotie en social media. Meer lezen

Baran Bulgan - Commissaris Reis

Mijn naam is Baran en voor het komende jaar vervul ik de functie van Commissaris Reis. Samen met mijn commissie hoop ik een mooie reis te organiseren voor de leden van Montium. Meer lezen