Bestuur 2015-2016

Saya Abdullah - Praeses

Mijn naam is Saya en ik ben zesdejaars geneeskundestudent uit Utrecht. Sinds vorig jaar ben ik ook de Nederlandse jongerenvertegenwoordiger van de Verenigde Naties. Meer lezen

Duygu Yilmaz - Ab-Actis

Mijn naam is Duygu en ik ben de Ab-Actis van Vereniging Montium. Voordat ik actief werd bij de vereniging heb ik een aantal jaar in de Verenigde Staten en in Engeland gestudeerd. Meer lezen

Baran Bulgan - Fiscus

Mijn naam is Baran en als Fiscus van Montium houd ik mij bezig met het financiële wel en wee van de vereniging. Daarnaast ben ik bezig met de laatste vakken van mijn bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht. Meer lezen

Mehraban Mameli - Commissaris Activiteiten I

Ik ben Mehraban Mameli, laatste jaar student Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Mijn functie binnen het bestuur is Commissaris Activiteiten, waarbij ik verantwoordelijk ben voor alle inhoudelijke, culturele en sociale activiteiten van Vereniging Montium. Meer lezen

Poshi Rashid - Commissaris Activiteiten II

Mijn naam is Poshi en momenteel zit ik in de afrondende fase van mijn Master Internationaal en Europees Belastingrecht aan de UvA. Naast mijn passie voor mijn studie heb ik altijd een passie gehad voor het opzetten van succesvolle projecten. Meer lezen

Shanaz Barzandji - Commissaris PR

Ik ben Shanaz en ik zit in de afrondende fase van mijn master Farmacie. Als Commissaris PR ontferm ik me samen met mijn commissie over alles rondom de profilering, promotie en social media. Meer lezen